Review plaatsen

  Heeft u een klus? Klusbedrijf ArdWork komt graag langs om uw klus te bespreken.

  Contact & Offerte   Projecten

  Ard heeft mijn hele appartement ontzettend netjes geschilderd (muren, deuren en kozijnen) en geholpen met allerlei klusjes (rolgordijnen, lampen etc). Ard denkt mee maar ook verder en adviseert waar nodig en komt zijn afspraken na. Alles is heel mooi geworden en ben nog iedere dag blij met het eindresultaat. Ik zou Ard aan iedereen in mijn directe omgeving aanbevelen.

  Annemarie, Badhoevedorp

  Wij wilden onze winkel verbouwen in korte tijd en heb de hulp van Ard ingeschakeld. Tijdens de verbouwing had hij erg goeie ideeën. Hij werkt snel èn secuur! Of er nu een muurtje weggehaald moest worden of een spontaan ontstane kast.....Ard kan het allemaal..... wij zijn erg blij met het resultaat dat we, mede dankzij zijn inzicht en kundigheid, behaald hebben. Wij bevelen Ard absoluut aan voor n klus in en om het huis!

  Anita, Hardenberg

  Ard is een hele kundige klusjesman die eigenlijk alles wel kan. Hij werkt netjes en precies. Maar hij denkt ook mee hoe je wensen en problemen opgelost kunnen worden. En dat is heel prettig als je zelf niet zo technisch bent!

  Corien, Nieuw-Vennep

  Zeer vriendelijk en behulpzaam. Nette afwerking en goede communicatie en initiatief als het beter af te werken is dan mijn idee in eerste instantie was waardoor het eindresultaat super is. Bedankt Ard!

  Judith, Wouw N-B

  Wij hebben “Ardwork” als erg positief ervaren. Hij is een vakkundig, betrouwbaar en nette werker. Voor klussen binnen- en buitenshuis een aanrader ! Wij wensen hem dan ook heel veel succes met zijn nieuwe bedrijf.

  Jeroen, Badhoevedorp

  Heel fijn samengewerkt met Ard om ons huis verkoop-klaar te maken. Ard maakt duidelijke afspraken, werkt hard door, is vakkundig en zeer betrouwbaar. De muren zijn opgefrist, het houtwerk hier en daar bijgewerkt. Ik beveel Ard van harte aan!

  Joki, Nieuw-Vennep

  Ard is de perfecte vakman voor bijna elke klus in en rondom uw huis!! Hij werkt netjes, snel, secuur, en is daarbij ook nog eens vriendelijk. Adviseert waar nodig / denkt mee en dat is zeker een enorme plus tegenwoordig!! Hij heeft bij ons een nieuwe buitenkraan, twee nieuwe badkamerkranen, een poortdeur die niet meer goed openging en nog wat andere klusjes gedaan en dat allemaal binnen een paar uur tijd. Ard is een absolute aanrader voor elke klus!!! Mochten wij weer iets hebben weten wij hem zeker te vinden!!

  Leon, Maarssen

  Vanaf het eerste contact met Ard voelde het zeer prettig, hele betrouwbare en sociale man. Een serieuze vakman die met je meedenkt en passend advies biedt, voor iedere klus. Komt altijd netjes afspraken na, werkt nauwkeurig en zorgvuldig, houdt rekening met huisdieren, en laat alles weer netjes achter als de werkzaamheden voorbij zijn. Kortom, dit is precies wat je nodig hebt.

  Groetjes Nicky, Maud, Ezra, en de poezen

  Nicky de Laat, Maarssen

  Het was fijn werken met Ard, hij heeft creatief meegedacht hoe de maatwerk kapstok vorm te geven en kwam met goeie suggesties in de materiaal keuze voor het renoveren van de garage deur en het vervangen van het deurbeslag. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Hij ging bovendien flexibel om met wat kleine extra werkzaamheden die last minute werden toegevoegd. Ik schakel hem graag nogmaals in als er weer wat klussen te doen zijn.

  Thijmen, Maarssen