Review plaatsen

  Heeft u een klus? Klusbedrijf ArdWork komt graag langs om uw klus te bespreken.

  Contact & Offerte   Projecten

  Ard heeft mijn hele appartement ontzettend netjes geschilderd (muren, deuren en kozijnen) en geholpen met allerlei klusjes (rolgordijnen, lampen etc). Ard denkt mee maar ook verder en adviseert waar nodig en komt zijn afspraken na. Alles is heel mooi geworden en ben nog iedere dag blij met het eindresultaat. Ik zou Ard aan iedereen in mijn directe omgeving aanbevelen.

  Annemarie, Badhoevedorp

  Wij wilden onze winkel verbouwen in korte tijd en heb de hulp van Ard ingeschakeld. Tijdens de verbouwing had hij erg goeie ideeën. Hij werkt snel èn secuur! Of er nu een muurtje weggehaald moest worden of een spontaan ontstane kast.....Ard kan het allemaal..... wij zijn erg blij met het resultaat dat we, mede dankzij zijn inzicht en kundigheid, behaald hebben. Wij bevelen Ard absoluut aan voor n klus in en om het huis!

  Anita, Hardenberg

  Ard is een hele kundige klusjesman die eigenlijk alles wel kan. Hij werkt netjes en precies. Maar hij denkt ook mee hoe je wensen en problemen opgelost kunnen worden. En dat is heel prettig als je zelf niet zo technisch bent!

  Corien, Nieuw-Vennep

  Zeer vriendelijk en behulpzaam. Nette afwerking en goede communicatie en initiatief als het beter af te werken is dan mijn idee in eerste instantie was waardoor het eindresultaat super is. Bedankt Ard!

  Judith, Wouw N-B

  Wij hebben “Ardwork” als erg positief ervaren. Hij is een vakkundig, betrouwbaar en nette werker. Voor klussen binnen- en buitenshuis een aanrader ! Wij wensen hem dan ook heel veel succes met zijn nieuwe bedrijf.

  Jeroen, Badhoevedorp