Klusbedrijf ArdWork hanteert een standaard uurtarief van € 50,00 exclusief BTW.

Wij brengen bij een klusbezoek minimaal 1 uur in rekening. De factuur wordt daarna afgerond in halve uren. Genoemde bedragen zijn exclusief (klein-)materiaalkosten.

Projecten kunnen uiteraard ook geoffreerd worden met een vaste aanneemsom of dagtarief.
Voor een groot aantal klussen geldt een standaard tarief. Informeer hiernaar!

Voorrijkosten worden niet gerekend. Wel rekent Klusbedrijf ArdWork een kilometervergoeding van € 0,25 p/km, als de reisafstand groter is dan 20 kilometer enkele reis.

Garantie

Omdat ik lid ben van de branchevereniging VLOK biedt dit voor u de zekerheid dat uw klus altijd op een vakkundige wijze wordt opgeleverd. Wij staan borg voor:

  • Altijd een servicegerichte vakman.
  • Twaalf maanden garantie op het werk.
  • Duidelijkheid over wie de opdracht uitvoert.
  • Daarnaast staat de branchevereniging VLOK tot € 10.000 borg als uw Kwaliteitsvakman failliet gaat. En de Stichting staat borg voor de nakoming van het bindend advies door de geschillencommissie tot € 10.000. De voorwaarden van de Geschillencommissie treft u hier.

Bent u toch niet tevreden?

Spreek ons hier alstublieft direct op aan. In goed overleg met u, zullen wij zo snel mogelijk het probleem proberen op te lossen. Gebeurt dat niet binnen 1 maand, dan kunt u naar de onafhankelijke Geschillencommissie stappen. Dit moet echter wel binnen drie maanden gebeuren nadat u uw klacht bij ons heeft ingediend.

Voor een offerte kunt u ArdWork bereiken via mail, telefoon of via het contactformulier.